Nieuw Initiatief

Over Nieuw Initiatief

Ook in de digitale wereld kies je eerst voor een goed ontwerp voordat je gaat bouwen. Wij zijn dat ontwerpbureau voor digitale platformen, website en apps.

Wij helpen bedrijven uit te blinken in een steeds complexere en snel veranderende wereld, door een gode digitale strategie, cunstomer centric design en content.

Nieuw Initiatief is van oorsprong een Amsterdams ontwerpbureau dat zich 13 jaar geleden gevestigd heeft in Deventer. Nieuw Initiatief ontwerpt en realiseert websites, intranetten, digtale platformen en leeromgevingen voor organisaties waar kennis een grote rol speelt.

Nieuw Initiatief vervult de rol als architect bij digitale projecten. Complexe vraagstukken worden teruggebracht tot verrassende eenvoud. Dit gebeurt altijd mensgericht waarbij de gebruiker of klant centraal wordt gesteld.  

MENSGERICHT ONTWERPEN

Ons hart gaat sneller kloppen van slimme oplossingen voor jouw klanten.  De sleutel tot effectieve innovatie ligt in het verbinden van mensen en afdelingen. Zo gaat onze aanpak uit van het creëren van oplossingen door te kijken naar de wensen van jouw klanten. Niet de techniek maar de mens staat centraal. 
 
Wij maken een concept visueel én we begeleiden de realisatie en implementatie. Zo komen gebruiksvriendelijk design en sterke content samen in oplossingen die om de eindgebruiker draaien. 
 
Nieuw-Initiatief ontwerpt digitale producten voor organisaties waar kennis een grote rol speelt. Websites, intranetten, apps en kennisbanken. Ons hart gaat sneller kloppen van slimme oplossingen die draaien om jouw klanten. Zie ons als architect voor een passende gebruikerservaring. Bij Nieuw-Initiatief geloven we dat de sleutel tot effectieve innovatie ligt in het verbinden van mensen en afdelingen met Design Thinking. In co-creatie met gebruikers en andere betrokkenen ontwikkelen we mensgerichte én duurzame oplossingen die werken.

MISSIE

Het is onze missie om bedrijven uit te laten blinken in gebruiksvriendelijkheid. Zo verbeteren we de ervaring van gebruikers van digitale producten, diensten en systemen. Net als een architect maken wij een concept visueel en begeleiden we de realisatie en implementatie. Met als resultaat duurzame oplossingen die de eindgebruiker verrassen. Voor minder doen we het niet. 

Referenties

In de afgelopen jaren zijn al veel bedrijven geholpen met onze dienstverlening. Bedrijven als Van Gogh Museum, Kadaster, Wolters Kluwer, Essent, Provincie Brabant, LTO mogen we tot onze klanten rekenen.

Voor een actueel overzicht van enkele gerealiseerde projecten, verwijzen we graag naar: https://nieuw-initiatief.nl/overzicht-projecten

Stagemogelijkheden

Nieuw Initiatief is gevestigd in het hippe havenkwartier van Deventer. Van daaruit worden de klanten bediend met de online platformen. Het team heeft periodiek ruimte voor HBO-stagiaires Bedrijfskunde, UX-design en Commerciële Economie om samen met ons en de klant vorm, inhoud, bouw en uitbouw van digitale platformen neer te zetten. Spreekt dit je aan? Reageer dan naar info@nieuw-initiatief.nl.  

Partners