Geupload bestand

Jansman Bouw

Over Jansman Bouw

Jansman Bouw is een breed georiënteerd bedrijf dat breed actief is in de bouwsector. Het uitsluitend realiseren van bouwwerken is al jaren niet meer de standaard. Jansman Bouw wordt door opdrachtgevers nadrukkelijk gewaardeerd op haar competentie om ook als totaalaanbieder het ontwerp en alle bijbehorende procedures in één integrale opdracht op zich te nemen.

Jansman Bouw heeft zich hierin ontwikkeld en betreft een modern bedrijf, dat actuele ontwikkelingen tot haar activiteit maakt. Jansman Bouw voert projecten uit in BIM waarbij de integrale gebouwprestatie centraal staat. Ontwerpteams bestaande uit architect, constructeur, bouwfysicus, kostendeskundige, infra en installateur en verdere specialisten vormen samen met medewerkers van Jansman Bouw de integrale teams die deze design & build opdrachten uitvoeren. Jansman is hier regelmatig in competitie met grotere spelers, en weet uitstekend haar positie te borgen.

Jansman Bouw bedient verschillende sectoren waaronder onderwijs, zorg, industrie, Food, woningbouw enz. Dit zowel in nieuwbouw, verbouw als renovatie en restauratie.

Jansman Bouw is gecertificeerd voor de ISO 9001/2008 (kwaliteitsmanagement), de ISO 14001/2004 (milieumanagement), FSC (verantwoorde houtproductie) en VCA** (arbo veilig & gezond werken) PSO (prestatieladder sociaal ondernemen) en SBB (erkend leerbedrijf).

Actuele vraagstukken ten aanzien van milieu en energie zijn inmiddels standaard in onze projecten. Zo realiseerden we diverse BENG gebouwen, en leverden we gebouwen onder de labels BREAAM en GPR.

Jansman Bouw beschikt over diverse bouwteams die de processen en projecten aansturen. Vaklieden en uitvoerders staan garant voor goed en deugdelijk werk. Uit de grote diversiteit van projecten hebben we veel actuele kennis vergaard die we uitstekend kunnen inbrengen en daardoor een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het ontwerp en de realisatie. Bezoek onze website (www.jansman.nl) voor een indruk van onze werken.

Jansman Bouw is ruimschoots bekend met verschillende samenwerkingsvormen, in opdracht uit aanbesteding, bouwteam, design & build, engineer & build en geïntegreerde contracten op basis van UAV-GC.

Stagemogelijkheden

Jansman Bouw biedt doorlopend stageplaatsen aan VMBO, MBO en HBO studenten, onder meer duaal. Tevens regionale samenwerkingsverbanden die de onmisbare technische, praktische vaklieden begeleiden bij hun opleiding. De stages en duale trajecten worden begeleid door speciaal opgeleide en erkende leerbegeleiders.

Stagiairs en leerlingen leren & werken graag bij Jansman Bouw vanwege de veelzijdigheid van het werk, de vooruitstrevendheid van de integraliteit van ontwerpen & bouwen en moderne LEAN bouwprocessen en de collegiale werksfeer. Diverse stagiaires en leerlingen zijn na hun opleiding overtuigd van de potentie van Jansman Bouw en kiezen voor een uitdagende baan bij Jansman zodra hun opleiding is voltooid.

Meer weten?

Reageer op info@jansman.nl en wij maken graag persoonlijk kennis met je.

Partners