Geupload bestand

Eqib

Over Eqib

In 2004 is Eqib The Human Factor opgericht door Ellen Groothuis en Marion Teesink. Sindsdien is Eqib uitgegroeid tot een full service HR Business Partner met 30 medewerkers. Deze zijn verdeeld over de hoofdvestiging Hengelo en sinds 2018 de tweede vestiging in Deventer.

Full Service HR Business Partner betekent dat bedrijven ontzorgd worden over alle vraagstukken op gebied van HR beleid. Dit betekent het continue informeren, adviseren en begeleiden op het aantrekken, doorgroeien en uitstroom van personeel.

Zorg voor groei

De kern van de dienstverlening is de ambities van de groeiende groep klanten te matchen met de inzet van personeel, want bedrijven én medewerkers zijn voortdurend in beweging. Dit vraagt telkens opnieuw om afstemming, om het onderzoeken of organisatie en werknemers nog bij elkaar passen en om te bepalen welke acties er moeten worden ondernomen op het gebied van de in-, door- en uitstroom van personeel. Door dit goed te organiseren worden bedrijven steeds beter en is structurele groei het resultaat.

Stevige ambitie

Dit resultaat weet Eqib bij een grote groeiende groep relaties te bereiken. In Twente is Eqib al een begrip op HR gebied, geholpen door referenties als Grolsch, FC Twente, NTS Norma, Carintreggeland en de Veiligheidsregio Twente. De ambities gaan verder dan Twente. De doelstelling is één van de grootste HR Dienstverleners in Noordoost-Nederland te worden. De opening van het Deventer kantoor is een logische stap hierin, binnenkort volgt de opening van een derde kantoor in Zwolle. In de toekomst staan vestigingen in Friesland en Groningen op het programma.

Team Deventer

De Deventer vestiging zal het werkgebied Stedendriehoek gaan bedienen met een team van nu vijf medewerkers, met het doel om door te groeien naar 8 tot 10 medewerkers.  Eqib werkt voor bedrijven in alle branches. De functies liggen op het niveau van MBO-plus en HBO.

Stagemogelijkheden

Eqib is een begrip geworden op het gebied van employerbranding. Ben je HBO-er met de opleiding HRM hier nieuwsgierig naar en wil je daar meer van leren en er ook een bijdrage aan leveren, reageer dan op info@eqib.nl.