Geupload bestand

Rensink Totaal Onderhoud

Over Rensink Totaal Onderhoud

Familiebedrijf Rensink bv combineert 87 jaar vakmanschap met vernieuwend en innovatief werken. Van oudsher bekend als schildersbedrijf, maar dit dekt de lading al lang niet meer. Totaal vastgoedonderhoud is de koers die Rensink vaart. Uiteraard is schilderwerk nog een belangrijk onderdeel, maar voor: houtrenovatie, betonreparatie, beglazing, vloercoating, asbestsanering, gevelreparatie, vloer- en wandafwerking ben je bij Rensink ook aan het juiste adres.

Onderscheidend vermogen

Directeur Gerdy Pusceddu-Smoes: “we bieden onze opdrachtgevers het gemak van één aanspreekpunt die alles in eigen beheer kan uitvoeren”. Zo beschikt Rensink over een eigen Timmerfabriek waar kozijnen, deuren, houten onderdelen, e.d. snel en op maat gemaakt worden. Naast het voordeel van één aanspreekpunt is een tweede voordeel dat alle werkzaamheden snel en efficiënt achter elkaar gepland kunnen worden, met minimale overlast voor de bewoners / gebruikers van het pand.

Bijzondere klanten

Rensink werkt voor vele opdrachtgevers: de groot zakelijke klanten als overheden, woningbouwcoöperaties, VvE’s, vastgoedbeheerders, etc.. Daarnaast zijn er ook de particulieren, klein zakelijke opdrachtgevers. Elke opdracht is bijzonder, hoe groot of klein ook.

De adviserende rol wordt steeds belangrijker. De expertise gebruiken om voor de opdrachtgever een zo efficiënt mogelijk plan van aanpak te maken. De afgelopen jaren is veel kennis verloren gegaan bij de opdrachtgevers. Rensink levert graag de know how voor het opstellen van bijvoorbeeld duurzame meerjaren onderhoudsplannen.

Rensink familie

Bij Rensink werken ongeveer 50 vaste medewerkers met een flexibele schil van 30 a 40 extra medewerkers. De medewerkers zijn het visitekaartje van het bedrijf, zij komen bij de opdrachtgevers aan huis. Samen de projecten op een goede manier realiseren, hoe mooi is dat! Naast hard werken staat plezier in het werk ook voorop. Rensink kent veel medewerkers met een lang dienstverband. Het personeelsverloop is nihil.

Stagemogelijkheden

De uitstekende zorg aan alle medewerkers geldt uiteraard ook voor de stagiaires. Rensink koppelt elke stagiaire of leerjongen aan een vaste begeleider. Bij elke stagiair van de schilderschool, Aventus houtbewerking of marketing wordt gekeken welke begeleider het beste past bij de stagiair. Dit levert altijd een goede match op. Zo goed zelfs dat bijna elke stagiair na de stage doorrolt als werknemer bij Rensink.

Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Rensink, stuur dan je motivatie in naar info@rensinkbv.nl.

Partners