Geupload bestand

KroeseWevers Accountants B.V. Deventer

Over KroeseWevers Accountants B.V. Deventer

KroeseWevers adviseert ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële (ondernemers)vraagstukken. Dit doen wij intussen al meer dan 40 jaar met veel passie, plezier en binnen een fantastisch team met veelal jonge collega’s met meer dan 300 mensen over 8 vestigingen in Noord en Oost Nederland. Onze vestiging in Deventer is het grootste accountantskantoor van de stad en telt meer dan 35 medewerkers.

Waarom stagelopen bij KroeseWevers?

Bij KroeseWevers krijg je als young professional de kans om je verder te ontwikkelen en te laten zien wat jij in huis hebt. Binnen KroeseWevers werk je veel samen met collega’s uit verschillende disciplines, waaronder fiscaal, accountancy en ondersteunende dienstverlening.

Het leveren van hoog-waardige kennis, kwaliteit en het ontzorgen van de klant in een brede dienstverlening is onze kracht. Om de kwaliteit waar te maken, vinden wij het belangrijk dat je je thuis voelt op je werk en dat er naast hard werken ook ruimte is voor gezelligheid, werkplezier en sociale activiteiten.

Bij KroeseWevers tel je mee!

Stagiaires zijn een aanwinst en daarom nemen wij graag de tijd voor je. Je doet bij ons ervaring op in de praktijk, werkt samen met collega’s en wordt begeleid door je eigen mentor. Je mentor is een ervaren collega die je coacht en waar je met al je vragen terecht kunt. Wij vinden het belangrijk dat jij je verder ontwikkelt en kunt groeien. Je neemt daarom net zoals je andere collega’s deel aan ons GroeiKracht programma. GroeiKracht helpt je bij het zoeken naar jouw talenten en het ontwikkelen hiervan.

Ervaring opdoen met verschillende disciplines

Wij helpen regionale, nationale maar ook internationale ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies of met financiële vraagstukken. Dat vraagt vaak om de deskundigheid van meerdere specialisten binnen onze organisatie die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. Als student doe je dus brede ervaring op met verschillende specialismen en leer je in een multidisciplinair team werken.

Grote kans op een baan

Wij zijn zuinig op talent en dat laten wij merken. Als jij je thuis voelt en de samenwerking goed bevalt dan krijg je na je stage een vast dienstverband. Veel van onze collega’s zijn je al voorgegaan.

Stagemogelijkheden

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? We laten je graag kennis maken met ons en onze passie voor het vak. Daarom organiseren we verschillende meeloopdagen, zodat we je goed kunnen laten zien hoe een dag bij KroeseWevers eruit ziet. Daarnaast zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe stagiaires.

Dus ben je geïnteresseerd in een (afstudeer)stage of meeloopdag bij KroeseWevers? Dan kun je je nu al aanmelden! Wij horen graag wat jouw voorkeursgebied is en in welke functie je geïnteresseerd bent. Stuur jouw motivatie en CV naar hr@kroesewevers.nl. We maken graag kennis met jou!