Topicus B.V.

Over Topicus B.V.

Dit is het moment! Dat voelen we allemaal bij Topicus. Waarom? Omdat nergens zo enthousiast wordt gewerkt aan digitale oplossingen die de zelfredzaamheid van de burger vergroten. Wij richten ons op belangrijke maatschappelijke onderwerpen binnen de Zorg, Finance, Overheid, Legal en Onderwijs. Bijna iedereen in Nederland komt wel eens in aanraking met onze vooruitstrevende digitale producten. Het geheim van ons succes? We weten wat er speelt en zorgen voor passende antwoorden.

Dit doen we met meer dan 650 talenten die de nieuwste technologie inzetten en daarmee briljante ICT oplossingen bedenken en bouwen. Van betere, bereikbare zorg en transparante finance, tot gedegen onderwijs en een gezonde relatie met de overheid. 

De sfeer bij Topicus is ongedwongen en informeel. Toch wordt er serieus en professioneel aan grote projecten gewerkt. Ook is er ruimte voor ontwikkeling van ondernemerschap en creatieve uitspattingen. Die combinatie zorgt ervoor dat we constant technische uitdagingen zoeken. Om onszelf en onze klanten scherp te houden. En tot digitale producten van betekenis te komen.